Miben segít?

Az OST módszer

A haj számos problémáját a fejbőr működésének felborult egyensúlya okozza. Az OST komplex kezeléssorozat a fejbőr egészséges működésének visszaállítására specializálódott.

Közel 20 év alatt fejlesztettük ki módszerünket és az OST termékcsaládot. Módszerünk hatékonyságát sokezer kezelés bizonyítja, és folyamatosan dolgozunk a további fejlesztésen, hogy minél rövidebb idő alatt érjük el a problémák megszűnését.

Leggyakoribb panaszok, amiket sikerrel kezelünk:
– zsírosodó, tartás nélküli, elvékonyodó, gyakori hajmosást igénylő haj,
– ritkuló hajtömeg, hajhullás, kopaszodás,
– korpásodás, irritált, viszkető, gyulladt fejbőr.

Ezek, de ennél súlyosabb állapotok is (pl. ekcéma, pszoriázis) egyre gyakoribbak. A fejbőr OST módszer szerinti kezelésével minden esetben jelentősen enyhíthetők vagy megszüntethetők a tünetek. Hatásosan alkalmazzuk a módszert hajbeültetések elő- és utókezeléseként is.

A hajproblémák gyakori kiváltó oka a faggyúmirigyeket irritáló méreganyagok lerakódása a fejbőrre. Ez faggyú túltermeléshez, a fejbőr egyensúlyának felborulásához vezet. A fejbőr oxigénhiányossá válik, a haj nem jut tápanyaghoz, elvékonyodik, egy idő után a faggyúmirigy begyullad, a szőrtüsző elsárgul, hullani kezd a haj. Az OST kezeléssel visszaállítjuk a fejbőr egészséges működését: letisztítjuk a fejbőrről a szeborreás réteget, méreganyagokat, majd különböző módszerekkel oxigénhez, tápanyaghoz juttatjuk a sejteket, stimuláljuk a hajhagymákat, serkentjük a hajnövekedést.

Részletesebben a problémáról...

OST skalptisztító

A saját fejlesztésű fejbőrtisztító emulzió természetes olaj- és tápanyagtartalmának köszönhetően ápolja, táplálja és regenerálja a fejbőrt. Csökkenti a fejbőr gyulladását, antibakteriális, fertőzés megelőző hatása van. Szabályozza a faggyútermelést és a vízháztartást, képes magába szívni a fejbőr felszínén található méreganyagokat és a fejbőr belsejébe juttatni az értékes tápanyagokat. Zsírosodó, hulló haj, irritált, viszkető fejbőr kezelésére fejlesztettük ki. Átlagosan 4-8 hét alatt már megfékezheti az intenzív hajhullást is. Toxikus anyagot, irritációt okozó adalékot nem tartalmaz.

OST sampon

Samponunk maximálisan erősíti a kezelés, a skalptisztító hatását. Kőolaj származékoktól teljes mértékben mentes. Használata során fellazulnak a hajtövek, megemelkedik a haj, a hatóanyagok segítenek felszámolni a fejbőr problémáit, csökkenthető a hajmosások gyakorisága. Kíméletesen tisztítja a fejbőrt és gazdag összetevői révén segít visszaállítani a fejbőr működésének természetes egyensúlyát. Használata javasolt a kezelések során, de később is, a problémák megelőzésére.

OST szérum

Gyógyszérumaink gyulladáscsökkentő, sejtgerjesztő hatású hatóanyagokat tartalmaznak, melyeket a kezelések utolsó lépésében juttatunk a fejbőrbe masszírozással. Orvosi tisztaságú szérumaink a különféle problémákra célzottan alkalmazhatók – személyre szabott „koktéllal” akár az őszülés ellen is hatékonyan küzdeni lehet.

Részletesebben a termékekről...

OST termékek