OST hajápoló termékek

A saját fejlesztésű fejbőrtisztító emulzió többféle olaj- és tápanyagtartalmának köszönhetően (avokádó-, oliva-, mandula-, nyírfa- és kamilla kivonat, agyag, D-panthenol, A és E-vitamin stb.) rendkívül hatékonyan ápolja, táplálja és regenerálja a fejbőrt. Csökkenti a fejbőr gyulladását, antibakteriális, fertőzés megelőző hatása van. Szabályozza a faggyútermelést és a vízháztartást, képes magába szívni a fejbőr felszínén található méreganyagokat, a fejbőr belsejébe juttatni az értékes tápanyagokat. Semmiféle toxikus anyagot, irritációt okozó adalékot nem tartalmaz.

Alkalmazása: zsírosodó, hulló haj, irritált, viszkető fejbőr kezelésére. Átlagosan 4-8 hét alatt megfékezheti az intenzív hajhullást is.

Hatása: leemeli a fejbőrről azt a réteget, ami miatt a hajtő folyamatosan visszazsírosodik, tartás nélkülivé válik, szinte naponta mosást igényel és fokozatosan elveszti tömegét, mennyiségét. Amint sikerül a skalp működésének egyensúlyát visszaállítani, a fejbőr újra be tudja tölteni legfontosabb funkcióit: megfelelően működik a bőrlégzés (nem viszket a fejbőr), mértékkel zsírosodik a haj (elég heti 1-2 alkalommal hajat mosni), beindul az új hajak képzése (sűrűsödik a hajkorona).

Használata: kizárólag a fejbőrre alkalmazzuk, száraz hajra, olyan módszerrel kenjük fel, mint egy tőfestést. Hagyjuk hatni kb. 30 percet, majd mossuk meg, samponozzuk, balzsamozzuk a hajat. Használjuk kúraszerűen, a problémák megszűnéséig, hetente 1-2 alkalommal, hajmosás előtt.

A fejbőr leggyakoribb problémája a zsírosodás, korpásodás, viszketés, rossz illat. A több mint felerészben aktív hatóanyagokat tartalmazó OST samponunkat ezeknek a kezelésére és megszüntetésére fejlesztettük ki.

Hatása: használata során fellazulnak a hajtövek, megemelkedik a haj, a hatóanyagok segítenek felszámolni a fejbőr problémáit, csökkenthető a hajmosások gyakorisága. Kíméletesen tisztítja a fejbőrt és gazdag összetevői révén segít visszaállítani a fejbőr és a haj természetes egyensúlyát.

Használata: alaposan vizezzük be a hajat és a sampont a hajhossznak megfelelő mennyiségben egyenletesen vigyük fel a nedves hajra. A hatóanyagok felszívódása érdekében érdemes a sampont néhány percig a hajon hagyni, majd ezután leöblíteni. A sampon hatását az OST skalptisztító használatával erősíthetjük.

Az OST szérumunk maximálisan erősíti a kezelés, a skalptisztító hatását.  Használata javasolt a kezelések során, de később is, a problémák megelőzésére.

Hatása: orvosi tisztaságú szérum, gyulladáscsökkentő, sejtképződést gerjesztő hatású.

Használata: a szalonban végzett kezelés részeként a specifikus problémákra szabottan alkalmazzuk, masszírozással vagy dermarolleres módszerrel juttatjuk a fejbőrbe.