Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/osthair.com/public_html/wp-content/plugins/wyde-core/inc/vendor/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Dermarolleres kezelés - OST HAIR CLINIC

Dermarolleres kezelés

Gyógyszérumok alkalmazása

A dermarolleres kezeléssel gyulladáscsökkentő, sejtgerjesztő hatású gyógyszérumokat juttatunk a fejbőrbe. A dermaroller mikrocsatornákat nyit a fejbőrön, ezeken keresztül a bőr felső rétegeit látjuk el új hajat képző, hajerősítő hatóanyagokkal.

Orvosi tisztaságú szérumokat használunk, a különféle problémákra célzottan, az arra kifejlesztett hatóanyagokat alkalmazzuk – személyre szabott „koktéllal” akár az őszülés ellen is hatékonyan küzdeni lehet.

Hogyan végezzük?

A dermarollerrel mikrosérüléseket okozunk a fejbőrön, mintegy „beinjekciózzuk” a szérumokban levő hatóanyagokat. Nem ejtünk vérző sebeket, az eljárás során mikrocsatornákat nyitunk, amelyeken keresztül a bőr felső rétegeit látjuk el az új hajakat képző, régi hajakat megerősítő hatóanyagokkal. Az eljárás egyáltalán nem fájdalmas, skalptisztítás után végezzük, a skalptisztító lemosását  követő lépés.