Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/osthair.com/public_html/wp-content/themes/overlap-child-theme/functions.php on line 73
Mikrokamerás vizsgálat - OST HAIR CLINIC

Mikrokamerás vizsgálat

Állapotfelmérés

A mikrokamerán, amely 300-szoros nagyításig állítható, jól látszik a fejbőr, a hajgyökerek, hajszálak állapota. A kezeléssorozat elkezdése előtt mikrokamerás diagnosztikát végzünk, felmérjük a fejbőr és a haj állapotát, és összeállítjuk a személyre szabott kezelési protokollt. A kezeléssorozat hossza, a módszerek súlya a kezeléssorozatban egyénenként változik, függ a problémák jellegétől és súlyosságától.

A kezelések gyakoriságára az első 8-10 alkalommal heti egyszeri kezelést ajánlunk, majd a gyakoriságot ki lehet tolni két hétre, a későbbiekben havi rendszerességre.

Eredmények követése

A javulás folyamatát mikrokamerán követjük. A készülékhez ügyfélnyilvántartó szoftver tartozik, amelyben rögzítjük a vendég haj- és fejbőr állapotát a kezelés különböző fázisaiban, így az állapotok összehasonlíthatók, az eredmények jól követhetők és elemezhetők. A kezelést, az eredményekhez igazodva, menet közben is módosítani lehet, a legjobb hatás érdekében.